ȘCOALA DE YOGA INTEGRALĂ DIN MOLDOVA

Trăiește fericirea supremă
prin Yoga!

Ce este astrologia?

 
În urmă cu cinci milenii  preoţii chaldeeni au pus bazele sistemului astrologic bazat pe studiul planetelor în raport cu cele 12 semne zodiacale, însă cei ce privesc astrologia ca pe o ştiinţă iniţiatică, ce are rolul de a ajuta fiinţa umană în evoluţia spirituală, susţin originea ei străveche, atlantă.

Citește mai mult >

Echinocțiul de primăvară

Semnificaţia echinocţiului de primăvară

Zoltan Bartha: ”Pentru a valorifica într-un mod corect energia începutului din ciclul lunar și solar, este recomandat să devenim foarte conștienți în aceste perioade de tot ceea ce inițiem, de tot ceea ce semănăm, de tot ceea ce transmitem Universului. Pentru că atât momentele de Lună Nouă cât și Echinocțiile de Primăvară sunt perioade fertile ce vor favoriza materializarea aspirațiilor și a gândurilor noastre. „Ceea ce vei semăna, vei culege” – va putea deveni o reală experiență spirituală pentru noi, mai ales atunci când vom deveni conștienți că suntem singurii responsabili pentru roadele bune sau rele pe care le culegem. 

Citește mai mult >

Echinocţiul de toamnă – Sărbătoarea culegerii roadelor a ceea ce am semănat

Echinocțiul de toamnă este un moment special în marele ciclu al naturii, în care se împlinește ceea ce a spus Isus în Biblie: „Ceea ce semeni, vei culege”. Perioada de toamnă este prin excelență un moment al recoltei pentru cei din emisfera nordică, însă dacă privim dincolo de cele fizice și lumești, putem extrapola această realitate și în microcosmosul ființei noastre. 

Citește mai mult >