ȘCOALA DE YOGA INTEGRALĂ DIN MOLDOVA

Trăiește fericirea supremă
prin Yoga!

Curs de Ayurveda

Subiecte abordate în cadrul cursului de Ayurveda:

  • Expunerea sistematica a unor învățături tradiționale fundamentale despre viată, bazata pe scrierile autentice de AYURVEDA, realizata în cadrul acestui curs într-o maniera originala si unica, ce este mereu actualizata necesitaților vieții omului modern.
  • Prezentarea si descrierea detaliata a tipologiilor constituționale umane, cu multiple aplicații imediate în viața de zi cu zi, în multe dintre domeniile curente.
  • Prezentarea unor modalități practice naturale de armonizare constituțională, specifice sistemului AYURVEDA: alimentație naturala, folosirea înțeleaptă a plantelor medicinale si aromatice, cromoterapie, meloterapie,digitopunctură, modalități simple de auto masaj, etc.
  • Expunerea unor modalități tradiționale de reîntinerire, de revitalizare si de redobândire a tonusului erotic-amoros, precum si de purificare a trupului, toate acestea realizate prin folosirea unor mijloace naturale, bazate în principal pe folosirea plantelor cu proprietăți vindecătoare ori afrodiziace.
  • Descrierea multiplelor efecte binefăcătoare ale plantelor medicinale si aromatice, împreuna cu prezentarea unor modalități practice inedite si foarte eficiente de utilizare a acestora.
 
Înscrierea și participarea la Cursurile de AYURVEDA
  • La acest curs de AYURVEDA pot participa toate persoanele interesate de acest domeniu al cunoașterii umane, indiferent de vârsta sau de pregătirea profesionala. Cursul de Ayurveda are o periodicitate săptămânală si o durata medie de aproximativ 2 ore si 30 de minute.
  • Cursul de AYURVEDA este structurat pe grupe de curs (grupa 1, grupa 2, etc.), în vederea unei pregătiri intensive, temeinice și de durata.

 

 

 

 

Tipărire Email