ȘCOALA DE YOGA INTEGRALĂ DIN MOLDOVA

Trăiește fericirea supremă
prin Yoga!

Săptămâna Îngerilor și a Arhanghelilor la Chișinău 28 octombrie - 4 noiembrie 2018

Săptămâna Îngerilor si Arhanghelilor se desfășoară simultan în mai multe orașe din tară și din străinătate, fiind un real omagiu adus binelui și frumuseții, a promovării culturale pozitive, a educației sănătoase, a relațiilor pline de armonie, a creativității divin inspirate.

Dedicăm acest eveniment evocării în inima noastră a prezentei misterioase a ÎNGERIILOR si ARHANGHELILOR, care ne inspiră si ne ajută să devenim mai buni, să luăm decizii divin inspirate, să dobândim succesul în acele domenii ale vietii care ne sunt sortite. Să înțelegem că din perspectiva lor fiecare ființă umană este valoroasă si importantă si fiecare ființă umană contează!

Ne propunem în cadrul acestui eveniment o sărbătoare a evocării luminii angelice și prin asta chiar să contracarăm impactul malefic al Halloween-ului, ce promovează teroarea, frica și penibilele valori complet lipsite de nevoile și principiile sufletului nostru.

Prin această inițiativă unică la nivel planetar, mii de oameni apelează la unison gratia și susținerea lumii îngerilor printr-o serie de acțiuni ce ne deschid inimile și ne ajută să realizăm un mic pas către o lume mai bună, o lume în care se împletește puritatea copiilor cu înțelepciunea adulților.

În program:

  • Conferințe despre simbolismul îngerilor și arhanghelilor
  • Evocarea grației unor îngeri și arhangheli
  • Momente artistice pline de umor și transfigurare
  • Concerte muzicale si vizionări de filme cu mesaj pentru suflet
  • Tombole zilnice … și multe surprize frumoase

       Vezi programul zilnic

În fiecare zi, începînd cu ora 18.00, te așteptăm cu drag!

 

 

 

 

 

 

Tipărire Email